Zwanger

Home » Zwanger

Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Een bijzondere tijd is aangebroken in jullie leven. Een baby groeit in de buik en daar ben je je vaak elk moment van de dag bewust van. In deze periode willen jullie genieten van de zwangerschap en mooie plannen maken voor de toekomst met jullie kindje. En natuurlijk alvast nadenken over welke opvang het beste bij jullie past.

Wie zijn

Wij zijn skidkinderopvang, een ambitieuze en professionele kinderopvangorganisatie in Noord-Drenthe. Wij bieden kinderopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang, gastouderopvang en tussenschoolse opvang in de gemeenten Aa & Hunze, Assen en Tynaarlo.

Baby’s

Baby’s ontdekken de wereld spelenderwijs. En hun nieuwsgierigheid wordt extra geprikkeld in het bijzijn van leeftijdsgenootjes. Elkaar nadoen, brabbelen, aanraken, lachen. Baby’s, dreumesen en peuters voelen zich thuis op de locaties van skidkinderopvang. Rust en structuur zijn belangrijk maar ook interactie door te praten met jouw baby, spelletjes te doen en laten ontdekken. Bij skidkinderopvang kiezen wij voor verantwoorde en gezonde voeding en bieden bijvoorbeeld geen suikerhoudende drankjes aan op onze locaties.
Onze pedagogisch medewerkers hebben passie voor hun vak: zij begeleiden kinderen vanuit hoofd, hart en handen en zijn zich bewust van de talenten van kinderen. Ze geven kinderen ruimte, tijd en aandacht om uit te groeien tot de persoon die ze zijn.
Onze opvanglocaties zijn huiselijk ingericht met een warme en persoonlijke sfeer.

Ga je na de bevalling weer aan het werk en zoek je kinderopvang voor jullie kleintje? Kom dan eens sfeer proeven tijdens een vrijblijvende rondleiding op een locatie in de buurt. Jullie zijn van harte welkom!

We wensen jullie voor nu, een heerlijk en onbezorgde tijd toe!

Rondleiding