Tarieven

Home » Voor ouders » Tarieven

Tarieven

De Wet kinderopvang regelt de kwaliteit en de financiering van de kinderopvang. Uitgangspunt voor de financiering is dat kinderopvang een zaak is van ouders en overheid. Ouders die werken of studeren en dit combineren met de zorg voor kinderen, krijgen kinderopvangtoeslag van de overheid. De Belastingdienst vergoedt een (groot) deel van de kinderopvangkosten.

Wat je netto betaalt voor kinderopvang hangt dus af van de hoogte van de kinderopvangtoeslag die je ontvangt. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van het aantal kinderen dat gebruik maakt van de opvang, van je belastbaar inkomen en het aantal uren dat je werkzaam bent. De toeslag dien je zelf aan te vragen bij de Belastingdienst.

Op de tarievenlijst van skidkinderopvang vind je bruto tarieven. Dit zijn de bedragen zonder de vergoeding van de Belastingdienst.

Het tarief voor de opvangvormen is vanaf 1-1-2019 gewijzigd. Hier vind je de nieuwe tarieven: Tarieven skidkinderopvang 2019

De toeslag kun je op rekening van skidkinderopvang laten storten, zodat je alleen een factuur ontvangt voor de netto kosten. Indien je dit wilt, stuur dan een mail naar info@skidkinderopvang.nl.

Om te zien wat je werkelijk moet betalen bij skidkinderopvang, kun je gebruik maken van onze rekentool.

Ga hier naar de REKENTOOL om je eigen netto bijdrage te berekenen.
Wil je meer weten over onze tarieven of het aanvragen van de toeslag bij de Belastingdienst? Neem gerust contact met ons op, wij helpen graag: info@skidkinderopvang.nl