Werkwijze vakantie opvang

Home » Voor ouders » skid Ouderportaal » Werkwijze vakantie opvang

Werkwijze vakantie opvang

Wanneer uw school vakantie heeft betekent dit dat de school gesloten is en wij deze dag uw kind(eren) de gehele dag kunnen opvangen. Alle  vakanties zetten voor u in het ouderportaal. Op die manier kunt u via het ouderportaal opvang tijdens vakanties aanvragen.

Hoe vraag ik vakantie opvang aan?

  • Indien u een contract voor vakantie opvang heeft
    In dat geval staan uw kind(eren) standaard in de planning voor opvang tijdens de vakanties op de door u ingekochte dagen. Wanneer uw kinderen tijdens de vakanties komen hoeft u dus niets te doen. Wij vragen u alleen om uw kinderen af te melden via het portaal indien u geen gebruik maakt van opvang tijdens de vakanties. Voor zelf afgemelde vakantiedagen gedurende het jaar, krijgt u punten die u kunt gebruiken om extra opvang op margedagen of extra opvang tijdens andere vakanties aan te vragen.
  • Indien u geen contract voor vakantie opvang heeft
    Heeft u geen contract voor vakantie opvang maar heeft u tijdens de vakanties wel opvang nodig? Dan kunt u deze vakantie dagen via het portaal aanvragen.
    U krijgt via het portaal bericht terug of uw kind(eren) inderdaad gebruik kunnen maken van de opvang op de aangevraagde vakantie dagen. Deze opvang kan niet uit een tegoed worden betaald maar zullen in  rekening worden gebracht.