Zuidlaren – Peuterspeelgroep Peuterschoeltje

Home » Peuterspeelgroep » Locaties Peuterspeelgroepen » Zuidlaren – Peuterspeelgroep Peuterschoeltje

Wij zijn

Wat is er leuker dan samen met andere peuters knutselen, binnen en buiten spelen, eten en drinken en plezier maken? Op onze peuterspeelgroep Peuterschoeltje bieden we peuters liefdevolle, veilige en professionele opvang in een inspirerende omgeving. Peuters leren omgaan met een grotere wereld dan alleen thuis. Spelen, ontmoeten en ontwikkelen. Dat zijn de kernwoorden van onze peuterspeelgroep Peuterschoeltje en zijn belangrijk in onze opvang. We werken met  thema’s en beginnen de ochtend met elkaar in de kring. 

Peuters krijgen veel gelegenheid in contact te komen met leeftijdgenootjes en samen nemen ze deel aan de activiteiten. Natuurlijk mag een kind mag kiezen voor een alternatieve activiteit. Bij Peuterschoeltje besteden we ruim aandacht aan leeftijdsgerichte activiteiten.

 

Welke dagdelen kies jij?

Gedurende schoolweken is op maandag-, dinsdag-, woensdag- , donderdag- en vrijdagochtend de peuterspeelgroep voor kinderen van 2 jaar en ouder open. Peuterspeelgroep Peuterschoeltje is gevestigd bij de OBS Schuilingsoord in Zuidlaren.

Deze peuterspeelgroep valt onder de regeling van de gemeente Tynaarlo.

 

Contactgegevens

PSG Peuterschoeltje, Hogeweg 7c, 9472 PA Zuidlaren
06 29492872  peuterschoeltje@skidkinderopvang.nl
LRK – nummer: 941191485