Organisatie

Home » Over skidkinderopvang » Organisatie

Governance

Goed bestuur en toezicht staan aan de basis van een gezonde organisatie die zich integer, transparant en met oog voor de omgeving ontwikkelt. Dat geldt ook voor skidkinderopvang. skidkinderopvang heeft gekozen voor het zogenaamde “toezichthoudend bestuursmodel” dat haar uitwerking vindt in de Governance code.

Directie en managementteam

skidkinderopvang wordt dagelijks aangestuurd door Sandra de Boer, directeur. Hierbij wordt zij ondersteund door het managementteam (MT).

 

Centraal Bureau

Het Centraal Bureau van skidkinderopvang is gevestigd in Vries. Op het Centraal Bureau zijn de directie, het managementteam, het gastouderbureau en de overige ondersteunende diensten ondergebracht.

 

Afdeling Plaatsingen

Als ouder heb je regelmatig te maken met de afdeling Plaatsingen en daarom lichten wij deze graag toe. De afdeling Plaatsingen is verantwoordelijk voor het plaatsen van kinderen en het factureren van de opvanguren. Op deze afdeling worden de contracten opgemaakt en worden wachtlijsten beheerd. Heb je vragen over je contract of over een factuur, dan kun je contact opnemen met afdeling Plaatsingen. Dat geldt ook voor verzoeken om informatie, in- en uitschrijving en wijzigingen. Onze plaatsingsmedewerkers zijn verantwoordelijk voor meerdere locaties (KDV/BSO/PSG).

De afdeling Plaatsingen kun je dagelijks bereiken en bij voorkeur in de ochtenduren op telefoonnummer: 0592-304190.
Je kunt de afdeling ook e-mailen: info@skidkinderopvang.nl.

Het gastouderbureau van skidkinderopvang bemiddelt tussen ouders/verzorgers en gastouders. Om gebruik te maken van onze gastouderopvang, kun je je kind(eren) direct  online aanmelden.

De bemiddelingsmedewerkers van het gastouderbureau zijn te bereiken via gob@skidkinderopvang.nl en het telefoonnummer is: 0592-304198