Oudercommissie Gasselternijveen

Home » Kinderdagopvang » Locaties KDV » Gasselternijveen – KDV De BerenBoot » Oudercommissie Gasselternijveen

Wij zijn

De oudercommissie adviseert bij belangrijke onderwerpen die het KDV de Berenboot en BSO de Kajuit aangaan. Hierbij kun je denken aan: kwaliteitsbeleid, veiligheid van de kinderen, voeding, openingstijden, gezondheid, klachten en de tarieven van de kinderopvang. Dit doen we niet alleen lokaal voor de locatie Gasselternijveen, maar ook breder binnen skidkinderopvang hebben we een stem door deelname aan de Centrale OuderCommissie(COC). Ook denken we aan de leid(st)ers met de dag van de Leid(st)er.

De ouderencommissie vergadert  5 a 6 x per jaar.

We stellen ons graag even voor

Jannet Homan, voorzitter (roulatie COC), mama van Kim en Karlein

Mijn naam is Janet Homan en samen met Fabian Homan hebben wij twee dochters Karlijn van 4 en Kim van 6 maanden. Kim gaat op dinsdag naar de Berenboot en 1 x per 4 weken op de maandag. Karlijn start vanaf 1 juli op de VSO en BSO. Beide meiden hebben het er ontzettend naar de zin en ik als moeder wil me graag inzetten voor een veilige en liefdevolle opvang, waar mijn dochters zich kunnen ontplooien tot 2 prachtige kleuters. Sinds 2015 ben ik lid van de OC.

Marjolein Kruizinga, notulist (roulatie COC), mama van Daan, Meike en Rick

Mijn naam is Marjolein Eissen, samen met mijn man Henri hebben wij drie kinderen. Daan van 4, Meike van 2 en Rick van 10 weken oud. Meike speelt op dinsdag en donderdag op de Berenboot en zo nu en dan maakt zij al een uitstapje naar de peuterspeelgroep, waar zij het ook ontzettend naar haar zin heeft. Op dit moment heb ik er bewust voor gekozen om niet meer buitenshuis te werken en de zorg voor onze drie kinderen zoveel mogelijk zelf te doen. Daarnaast spring ik bij in het melkveebedrijf wat wij thuis hebben. Wij kiezen er bewust voor om Meike en straks ook Rick te laten spelen, leren en te ontwikkelen bij de Berenboot. Als lid van de oudercommissie wil ik mijn bijdrage leveren aan een goede kwaliteit van zorg voor al onze kinderen.

Naomi Hammermeister, lid (roulatie COC), mama van Finn

Mijn naam is Naomi Hammermeister, samen met mijn partner Dylan Ruiter hebben wij een zoon Finn van 2 jaar. Ik werk fulltime als woonbegeleider op een jongeren groep in Assen , hierdoor gaat Finn geen vaste dagen naar de BerenBoot. Finn gaat met erg veel plezier naar de BerenBoot. Ik ben lid geworden van de oudercommisie omdat ik graag wat nauwer betrokken wil zijn bij de plek waar onze zoon tijd doorbrengt en belangrijke ontwikkelingen doormaakt. Graag wil ik mij nuttig maken en actief meedenken en helpen bij activiteiten wanneer dat nodig is.

Tineke Bolhuis, lid (roulatie COC),  mama van Koen en Bas Everts

Mijn naam is Tineke Bolhuis, samen met mijn Partner Jan Everts heb ik 2 zoons, Koen van 3 jaar en Bas van 1 jaar. Onze zoons gaan 2 dagen naar de Berenboot op maandag en op vrijdag waarbij Koen inmiddels ook met veel plezier naar de peuterspeelgroep gaat. Als werkende mama blijf ik graag betrokken bij de opvang en de ontwikkeling van mijn zoons. Ik vind het belangrijk dat mijn kinderen in een veilige omgeving zijn waarbij ze zich prettig voelen, lekker kunnen spelen en ook uitgedaagd worden. Ik wil als lid in de oudercommissie mijn steentje bijdrage aan de zorgvolle omgeving en kwaliteit van opvang voor onze kinderen.

Bereikbaarheid:

De oudercommissie is te bereiken via e-mail:  OC-Gasselternijveen@skidkinderopvang.nl Of spreek ons gerust aan!

Ook lid worden? We hebben ruimte voor meer leden! Heb je interesse om ook in de oudercommissie deel te nemen? Dan nodigen we je graag uit om dit te laten weten via ons e-mailadres. Samen voor een fijne kinderopvang voor onze kinderen.