Eelde – KDV Dikkie Dik

Home » Kinderdagopvang » Locaties KDV » Eelde – KDV Dikkie Dik

Wij zijn

Dikkie Dik is een knus en gezellig kinderdagverblijf, compact gehuisvest in het Punthoes waar ook de bibliotheek een plekje heeft. Onze leidsters geven liefdevolle en verantwoorde zorg en kinderen voelen zicht welkom en thuis.

 

Groepssamenstelling

De kinderopvang op Dikkie Dik bestaat uit twee verticale groepen waar kinderen in de leeftijd van zes weken tot vier jaar opgevangen worden. Elke groep heeft eigen ruimtes en eigen slaapkamers. Het ritme van de dag heeft een vast patroon en rust en activiteiten wisselen elkaar af.

 

Vertrouwde en veilige plek

Dikkie Dik is een vertrouwde en veilige plek voor de kinderen en hun ouders. Overdracht tussen ouders en pedagogisch medewerkers is bijzonder belangrijk en door een goede informatieoverdracht kunnen we samen inspelen op wat uw kind nodig heeft.

 

Ontwikkelen en stimuleren

Betrokken medewerkers zorgen dat ieder kind de ruimte krijgt om zich naar eigen aard en in eigen tempo te ontwikkelen. Ieder kind kan zijn wie hij/zij is. We stimuleren kinderen op hun ontdekkingstocht door een breed aanbod aan activiteiten en door goed te kijken en te luisteren naar het kind. Populair is zand, water en grond, het weer en de seizoenen, bewegen, boekjes lezen.

 

Contactgegevens

Dikkie Dik, Wolfhorn 1, 9761 BA Eelde
050-3096388 dikkiedik@skidkinderopvang.nl
LRKP – nummer: 465391254

Clustermanager: Regiena Pruntel r.pruntel@skidkinderopvang.nl  en plaatsingsmedewerker: Linda de Weerd info@skidkinderopvang.nl