Annen – KDV De Krullevaar

Home » Kinderdagopvang » Locaties KDV » Annen – KDV De Krullevaar

Wij zijn

Op KDV De Krullevaar ( 0-4 jaar) kunnen kinderen in de grote, afgeschermde tuin naar hartenlust buitenspelen en fietsen. Het gebouw is overzichtelijk, doordat alles gelijkvloers is en er veel ramen zijn. Het ‘open-deurenbeleid’ wordt vergemakkelijkt doordat pedagogisch medewerksters en kinderen elkaar vaak zien. Dat maakt het voor kinderen minder moeilijk als er eens een leidster van een andere groep moet invallen. Er bestaan mogelijkheden om kinderen met een (lichte) lichamelijke en/of verstandelijke beperking op te vangen op De Krullevaar. De Krullevaar biedt ook  flexibele opvang, voor ouders met onregelmatige werktijden.

Peutergroep

De Krullevaar heeft 2 verticale groepen en een peutergroep: De blauwe Petteflet, De gele Lispeltuut, De rode Stampertjes (peutergroep). Gedurende schoolweken is er op maandag-, dinsdag- en donderdagochtend een peutergroep voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Extra’s op de De Krullevaar

  • Kinderkapster Elly komt iedere zes weken om kinderen te knippen en de haren te versieren. Kapster Elly heeft veel ervaring met het knippen van kinderen en het knippen gebeurt op een speelse manier. U kunt uw kind(eren) aanmelden via de medewerkers. U mag zelf bij de knipbeurt aanwezig zijn, maar dit hoeft niet.
    Kapster Elly wordt aangekondigd via Facebook.
  • Regelmatig organiseren wij activiteiten speciaal voor ouders, zoals een cursus kinder EHBO, babymassage en/of positief opvoeden.
    Heeft u belangstelling voor één van deze activiteiten dan kunt u dit aangeven bij de medewerkers.

 

Contactgegevens

De Krullevaar, Ronkelskamp 47, 9468 EN Annen
0592 – 272130  krullevaar@skidkinderopvang.nl
LRK-nummer: 112246643

Clustermanager: Hennie Klasens h.klasens@skidkinderopvang.nl  en plaatsingsmedewerker: Monique van der Veen: info@skidkinderopvang.n