Zuidlaren – BSO Drakensteijn

Home » Buitenschoolse opvang & TSO » Locaties BSO » Zuidlaren – BSO Drakensteijn

Wij zijn

Westlaren is het deel van Zuidlaren dat ligt tussen de Berkenweg en de Schipborgerweg. Aan de Schipborgerweg werd in 2007 een geheel nieuw kindercentrum gebouwd, waarin kinderdagverblijf Liedekeijn en BSO Drakensteijn zijn gehuisvest. De doorstroming is daarom makkelijk. De Natuurtuin uit Haren realiseerde de eerste doe- en ontdektuin van skidkinderopvang op deze locatie.

BSO-groep ‘Buiten-Spel’ is speciaal voor kinderen van zeven jaar en ouder. Op deze BSO-groep is veel aandacht voor bewegen en buitenspelen. Boven de kantine van voetbalvereniging ZFC Zuidlaren is een prachtige, lichte ruimte waar maximaal 40 kinderen terecht kunnen. Op deze BSO-groep is extra aandacht voor bewegen. Regelmatig wordt het team ondersteund door stagiaires van opleidingen Sport en Beweging.

Bijzonderheden

De afstand tussen enkele scholen en de BSO is te ver om te lopen. Daarom worden taxi’s ingezet om de kinderen van school te halen. De kinderen van BSO Drakensteijn bezoeken één van de volgende scholen: De Zuid-Wester, De Schuthoek (2 locaties), Jonglaren, Het Stroomdal en De Lichtkring. Op BSO Drakensteijn kunnen maximaal 40 kinderen worden opgevangen. Een aantal van de plaatsen is gereserveerd voor flexibele opvang.

 

Contactgegevens

Schipborgerweg 2
9471 PN  Zuidlaren
tel. 050-4029182  drakensteijn@skidkinderopvang.nl
LRK-nummer Drakensteijn 1: 511770777

LRK-nummer Buiten-Spel: 205798032

LRK-nummer Drakenstijn 2: 179026781

Clustermanager Els Emmens e.emmens@skidkinderopvang.nl

Plaatsingsmedewerker Sharon Niemeijer info@skidkinderopvang.nl