Paterswolde – Sport BSO De Marsch

Home » Buitenschoolse opvang & TSO » Locaties BSO » Paterswolde – Sport BSO De Marsch

Wij zijn

De Sport BSO is gevestigd in de sporthal van Eelde-Paterswolde, gelegen naast landgoed ‘De Braak’. Voor deze BSO hanteren wij een minimum leeftijd van zeven jaar. Op de Sport BSO ligt de nadruk vooral op het samen sporten en spelen en samen plezier maken. We zijn altijd op zoek naar sport en spel die voor alle leeftijden en niveaus toegankelijk zijn maar die tegelijkertijd ook voldoende uitdagend zijn voor alle kinderen.

Daarbij hebben de kinderen middels een zogenaamde ‘Inspraakweek’ regelmatig de mogelijkheid om mee te denken over een geschikt en gevarieerd activiteitenaanbod. Als het weer het toelaat zijn er regelmatig buitenactiviteiten. Te denken valt aan speurtochten, Levend Stratego of hardlopen in het bos. Maar ook met z’n allen op de fiets naar de ijsbaan van Paterswolde tijdens een vorstperiode! Alle activiteiten worden bekend gemaakt middels een groot whiteboard in de gang van de Sporthal.

 

Vakantie

In de herfst- en voorjaarsvakantie is de Sport BSO ook geopend. We werken dan met een speciaal dag vullend activiteitenprogramma welke ruim van tevoren wordt aangekondigd. Er zijn die weken diverse clinics en activiteiten zoals: een jiu jiutsi—clinic, met z’n allen (in de bus) naar de klimmuur in Vries of op de fiets naar een survivalbaan. Er wordt tijdens de vakantieweek regelmatig een beroep gedaan op experts van buiten of op de sport-combinatiefunctionarissen van de gemeente Tynaarlo.

 

Contactgegevens

Hooiweg 196
9765 EM Paterswolde
Tel: 06 25068990 bso.demarsch@skidkinderopvang.nl
LRKP – nummer: 220520392

Clustermanager Monique van der Werff m.vanderwerff@skidkinderopvang.nl

Plaatsingsmedewerker Linda de Weerd info@skidkinderopvang.nl