Zuidlaren – Natuur BSO De Bosbengels

Home » Buitenschoolse opvang & TSO » Locaties BSO » Zuidlaren – Natuur BSO De Bosbengels

Wij zijn

De Bosbengels is een prachtige, nieuwe en gezonde vorm van naschoolse kinderopvang voor kinderen van 5-8 jaar: Wij noemen dit ook wel onze Natuur-BSO! Kinderen van CBS de Tol en OBS Schuilingsoord gaan na schooltijd vanuit obs Schuilingsoord naar het van Weringsbos aan de Hogeweg in Zuidlaren en worden daar opgevangen en begeleid in de natuur.

Scharrelkinderen worden ze ook wel genoemd: lekker vrij spelen in de natuur, scharrelen en spelen met de materialen die de natuur je geeft. Indien u uw kind(eren) ook van deze heerlijke manier van opvang wilt laten genieten, neem dan gerust contact met ons op.

Alle voordelen van deze BSO op een rij:

  • Het is kleinschalig, persoonlijk en leuk! De natuur biedt kinderen volop kansen om te kunnen ontdekken, beleven en ervaren.
  • Het is leerzaam: kinderen kunnen zich motorisch ontwikkelen door te spelen in een uitdagende omgeving, ze leren over de natuur, kunnen hun creativiteit ontplooien en leren risico’s te (h)erkennen.
  • Lekker rondscharrelen in de natuur geeft rust, vermindert stress bij kinderen en zorgt uiteindelijk voor een beter concentratievermogen.
  • Alle kinderen krijgen biologisch eten en drinken bij De Bosbengels!

 

Contactgegevens

BSO Bosbengels, Hogeweg 7-c,9472 PA Zuidlaren

06-57567245 bosbso@skidkinderopvang.nl

LRK-nummer 681896383

Clustermanager Saskia Knigge, s.Knigge@skidkinderopvang.nl

Plaatsingsmedewerker Monique van der Veen info@skidkinderopvang.nl