Annen – BSO Ekiwoek

Home » Buitenschoolse opvang & TSO » Locaties BSO » Annen – BSO Ekiwoek

Wij zijn

Buitenschoolse opvang Ekiwoek bestaat uit 4 leeftijdsgroepen: De Ekiwoek, EkiSeven en De Torenkamer.  Deze groepen hebben elk een eigen locatie. Op alle locaties is flexibele opvang mogelijk voor ouders met wisselende werktijden.

De Torenkamer: is er voor de jongste kinderen: 4-5 jaar. Hier kunnen 10 kinderen worden opgevangen. Omdat De Torenkamer in de openbare basisschool De Eshoek zit,  daardoor is wennen aan de nieuwe situatie op de BSO  heel gemakkelijk!

De Ekiwoek: Biedt 30 kindplaatsen per dagdeel voor kinderen van 5-7 jaar. Naast naschoolse opvang biedt Ekiwoek ook voorschoolse en tussen-de-middag opvang.

De EkiSeven: een groep voor kinderen van 7-12 jaar. Hier kunnen 20 kinderen terecht. Deze BSO is gehuisvest boven de kantine van vvAnnen. Het  activiteitenaanbod van de  EkiSeven is divers. De activiteiten worden in overleg met de kinderen gekozen. Hierbij kunt u denken aan oa.  sport, spel en beweging en creatieve activiteiten zoals knutselen, houtbewerken, etc.

Zowel de EkiSeven als de Torenkamer zijn open gedurende de schoolweken op maandag, dinsdag en donderdag. De Ekiwoek is op alle dagen geopend. In vakanties wordt er met alle groepen samengewerkt. Afhankelijk van de grootte van de leeftijdsgroep, wordt er al dan niet uitgeweken naar de eigen groepsruimten. Hierover informeren wij kinderen en ouders van tevoren.

Ook verzorgen wij de tussenschoolse opvang (TSO) op obs De Eshoek. Kinderen worden lopend uit school gehaald. Daarnaast halen wij ook kinderen van obs Anloo. Deze kinderen worden met het busje van skidkinderopvang en/of een taxi gehaald.

 

Extra’s op de BSO’s

Regelmatig organiseren wij activiteiten speciaal voor ouders, zoals een cursus kinder EHBO, babymassage en/of positief opvoeden.
Heeft u belangstelling voor  deze activiteiten dan kunt u dit aangeven bij de medewerkers.

 

Contactgegevens

Ekiwoek, Molenakkers 30, 9468 BM Annen, 0592 – 273431  ekiwoek@skidkinderopvang.nl

LRK-nummer: 608888679

 

De Torenkamer, Molenakkers 30, 9468 BM Annen, 06-20713927  torenkamer@skidkinderopvang.nl

LRK- nummer: 608888679

 

EkiSeven, Kruisakkers 38, 9468 BJ Annen, 06-21928050  ekiseven@skidkinderopvang.nl

LRK-nummer: 121300638

 

Clustermanager Hennie Klasens h.klasens@skidkinderopvang.nl  en plaatsingsmedewerker Monique van der Veen info@skidkinderopvang.nl